tisdag 2 februari 2010

Vet inte om det är en bra dag..

Jag får verkligen panik på min kropp. Från en dag till en annan så kan jag ha lagt på mig både 1 och 2 kilon. Utan att ens ha gjort något utöver det vanliga. Det är inte okay!!! Men jag tror att min kropp samlar en hel del vätska. Har dessutom blivit riktigt törstig om nätterna. Det var flera år sedan som jag kunde bälja i mig 1-2 liter, bara sådär, mitt i natten.
Vad kan vara fel nu??
Har köpt watercontrol-tabletter från gymgrossen nu och väntar på att dom ska komma den här veckan. Kanske att jag får ordning på mitt vattenansamlande då =)

Idag mår jag inte riktigt okay..det går magsjuka på förskolan och redan innan jag fick reda på det så bubblade min mage konstigt. Får verkligen hålla tummarna för att vi slipper den skiten..eller jag skulle gärna kräkas bort några kilon, men man blir ju så jäkla kass och sliten och just den biten orkar jag inte med, i alla fall inte nu.

Nu ska jag diska upp här och dricka en kopp kaffe med kanel och kardemumma =) mycket smarrigt!! sen ska jag slänga lite bröd till fåglarna, så tror sambon att jag har käkat macka idag =) han är inte hemma på hela dagen, så jag kan ju slänga det, men kan ju lika gärna slänga de till fåglarna än rakt ner i soporna =)

Hoppas ni får en bra tisdag!!

L: jag la till dig på msn ;)

Inga kommentarer: